معماری

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان در تهران

greeceflag

ویزای توریستی یونان چیست ؟

ویزای توریستی یونان مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در یونان دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی یونان یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت یونان دریافت کنید. فرم تکمیل شده را همراه با سایر مدارک لازم به صورت حضوری به سفارت ببرید و وقت را نیز به صورت حضوری بگیرید. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت ها و اخذ انواع ویزا و مدارک مورد نیاز وارد کانال راهنمای سفر شوید.

https://telegram.me/visaeuro

همچنین جهت آشنایی با جاذبه های توریستی کشورهای مختلف در کانال راهنمای گردشگری عضو شوید.

https://telegram.me/komaksafar

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

آدرس سفارت یونان در تهران

آدرس سفارت یونان در تهران: خیابان آفریقا، بلوار ‌اسفندیار، پلاک ۴۳‌
تلفن : ‌۲۲۰۵۳۷۸۴‌، ‌۲۲۰۵۰۵۳۳‌۔۰۲۱
سایت سفارت یونان http://www.mfa.gr/missionsabroad/en/iran.html

ویزای یونان شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است. مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که خودتان شخصا برای ویزای شنگن اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت یونان ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر یونان برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در یونان نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در یونان انجام دهد.

نکات ضروری
اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت یونان می‌ماند.

زمان و هزینه صدور ویزای یونان

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای یونان ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

راهنمای سفرهای خارجی:

تمام اطلاعاتی را که در خصوص سفر به کشورهای محدوده شینگن و کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا نیاز دارید، از جمله نحوه تعیین وقت مصاحبه برای ورود به سفارت، مدارک مورد نیاز جهت روز مصاحبه، فرم های سفارت، شرایط مهاجرت یا اقامت، انواع ویزاها و راهنمای سفر به این کشورها را برای شما آماده کرده ایم.

 

ویزای کانادا

وقت و ویزای سفارت کانادا

وقت سفارت انگلیس

ویزای شینگن

ویزای تضمینی کانادا

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت انگلیس در تهران

وقت سفارت برای اخذ ویزا

تور اروپا

ویزای شینگن فوری

وقت سفارت یونان

مهاجرت به کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت و ویزای انگلیس

در صورت تمایل می توانید با ما تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *