معماری
خانه / مدارک سفارت یونان

مدارک سفارت یونان

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید در وقت مصاحبه سفارت یونان علاوه بر فرم سفارت یونان تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

50d38c75-a4b6-45c9-835a-e1a0aff37918

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت یونان ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر یونان برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در یونان نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در یونان انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *